Ingrediente pentru fursecurile-iepurasi
- 1 1/4 ceasca de zahar
- 2/3 ceasca de margarina
- 2 oua
- 3 1/2 cesti de faina
- 1/2 lingurita de sare
- 2 lingurite de praf de copt
- 2 1/2 lingurite de coaja de portocala
- 1 lingura de suc proaspat de portocale
- 1/4 ceasca de bomboane cu scortisoara
Cum se prepara fursecurile-iepurasi
Amesteca intr-un bol mare zaharul cu margarina, adauga ouale si omogenizeaza compozitia. Incorporeaza faina, praful de copt si sarea, iar apoi adauga sucul si coaja de lamaie si amesteca pana ce compozitia devine omogena.
Intinde coca obtinuta si decupeaza iepurasi cu ajutorul unor forme speciale. Decoreaza-i cu bomboane cu scortisoara, astfel incat acestea sa para ochii iepurasilor. Asaza-i pe o tava acoperita cu hartie speciala pentru copt si coace-i in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 10 minute.
Cum se servesc fursecurile-iepurasi
Ca orice alte fursecuri, cele in forma de iepurasi sunt grozave pentru servit dimineata, alaturi de o ceasca de cafea sau de un ceai negru cu lapte.
Sursa foto: foodnetwork.com