Retete de Paste

#nutritionist Anca Hancu #Anca Hancu #preparare friptura de miel #friptura de miel

Nutritionistul Anca Hancu te invata cum sa prepari o friptura frageda de miel

Friptura de miel este nelipsita de pe mesele romanilor. Medicul nutritionist Anca Hancu a explicat cum prepara ea friptura de miel. Pentru a o fragezi, dar si pentru a o face mai digerabila, nutritionustul foloseste trei ingrediente magice.

 

“Carnea de miel provine de la animal tanar, care are niste proteine tinere cu acizi nucleici foarte greu digerabili si atunci va trebui marinata inainte. Am o reteta de a marina carnea de miel cu rozmarin. Rozmarinul este foarte util in marinare, de asemenea, cimbrul este cel care potenteaza valoarea nutritiva a carnii si, adaugat ca si condiment, poate sa fragezeasca, de fapt, carnea. Ca si gospodina va spun acum: o friptura de miel facuta cu vin si la foc mic, la cuptor, dar mult timp, chiar si doua ore, va deveni foarte frageda si digerabila. 

Pentru cei care au probleme cu digestia, mai usor digerabila este carnea de ied. Este mai dietetica, mai usoara si se poate digera mai repede. Sau carne de curcan, daca persoana are totusi o afectiune sau un sindrom de intestin iritabil, tulburari biliare. Trebuie sa aiba grija.”, a precizat medicul nutritionist Anca Hancu pentru dcmedial.ro.

Sursa foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din retete-de-paste

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului