Retete de Paste

#oua de paste #oua #retete #oua de ciocolata

Oua dulci pentru Paste

Daca ai pregatit drobul, ai pus mielul la bait, ai inrosit ouale si ti-a mai ramas putin timp liber, poti pregati si cateva preparate speciale, cu tematica.

Ne-am gandit sa iti aratam cateva retete cu oua, dar de aceasta data oua- ca desert.

1. Oua de ciocolata

Vrei sa iti ornezi masa cu niste cosulete cu oua de ciocolata? Poti incerca sa faci tu insati ouale de ciocolata. Nu este deloc complicat, iar daca urmaresti indicatiile noastre vei reusi sa-ti impresionezi musafirii.

2. Oua de Paste cu cirese

Ouale cu ciresese pot servi la masa speciala de Paste, alaturi de pasca si cozonacii aburinzi.

Ciresele si crema de vanilie cu nuci le dau un gust deosebit fata de alte tipuri de oua pregatite pana acum, iar modul simplu de preparare te va face sa le alegi si alta data.

3. Oua de ciocolata cu caramel

Sarbatoarea de Paste poate fi ocazia perfecta pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cateva sortimente de dulciuri, pe care fie le puteti cumpara fie le puteti realiza in propria bucatarie. Ouale de ciocolata cu umplutura de caramel sunt relativ usor de facut si reprezinta intotdeauna un desert binevenit.

4. Oua de ciocolata umplute cu unt de arhide

Ouale de ciocolate cu unt de arahide se pregatesc atat de simplu! Intr-un bol sau cratita de marime medie amesteca zaharul cu untul si crema de branza, apoi adauga untul de arahide, praful de vanilie si sarea si amesteci bine pana se omogenizeaza. Vezi in continuare cum procedezi, urmarind reteta de aici.

5. Bomboane de Paste sub forma de oua de ciocolata

Daca ouale de ciocolata ti se par prea mari si lipsite de eleganta, le poti prepara la o dimensiune mai mica, sub forma de bomboane. Le poti aseza intr-un recipient elegant pentru a le servi de Paste musafirilor si copiilor, iar acestia vor fi incantati, cu siguranta.

6. Oua de ciocolata cu decoratiuni

Daca sunteti un fan al ciocolatei si doriti sa le faceti celor mici o supriza dulce de Paste, atunci incercati cea mai simpla reteta de oua de ciocolata, pe care sa le decorati in functie de inspiratie si talent. Noi te invatam cum sa faci acest lucru.

foto : ibtimes.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.