- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 4
- Urmatoarea pagina
Salata de ton cu ridichi
Sursa foto: bonappetit.com
Ingrediente
- 4 fire de sparanghel
- 1 lingura cu ulei de floarea-soarelui
- 1 lingura cu ulei de masline
- 1 legatura cu ridichi
- 1/2 cutie de ton in ulei
- zeama de la o lamaie
- 1-2 linguri cu otet balsamic
- 1 ou
- sare
- piper
Cum se prepara:
Fierbe oul tare sau cleios (dupa preferinte). Intr-o tigaie adauga uleiul de floarea-soarelui si lasa-l sa se incinga, apoi caleste sparanghelul timp de trei-patru minute. Curata oul de coaja si taie-l felii. Taie ridichile rondele si adauga-le intr-un bol, alaturi de ton si de uleiul de masline. Cand sparanghelul este gata adauga-l si pe aceta in bol, alaturi de otetul balsamic si uleiul de masline si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Sursa foto principala: imgarcade.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 4
- Urmatoarea pagina