Salata cu porumb copt, fasole neagra si ardei poblano este o salata inspirata de bucataria mexicana. Este foarte gustoasa si satioasa.
Ingrediente pentru salata cu porumb copt, fasole neagra si ardei poblano
- 150 g porumb copt;
- 2 cepe mici;
- 1 ardei gras;
- 1 ardei poblano;
- 1 avocado;
- 100 g fasole neagra fiarta;
- 1/2 legatura verdeata;
- zeama de la o lamaie;
- 2 linguri ulei de masline;
- sare;
- piper.
Cum se preparara salata cu porumb copt, fasole neagra si ardei poblano
Pune intr-un bol boabele coapte de porumb, adauga apoi ardeiul gras tocat fasii si ardeiul poblano tocat marunt.
Taie ceapa pestisori si adaug-o peste celelalte ingrediente. Adauga fasolea fiarta, verdeata tocata marunt si avocado curatat de coaja si tocat cubulete.
Potriveste salata de gust, adaugand sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Presara deasupra verdeata.
Cum se serveste salata cu porumb copt, fasole neagra si ardei poblano
Serveste salata simpla sau cu chipsuri tortilla.
Sursa foto: fortheloveofcooking.net