cu legume si maioneza este un preparat elegant, potrivit pentru a fi servit ca aperitiv la o masa festiva , dar si pentru un pranz copios, atunci cand vrei sa te rasfeti.
Ingrediente pentru salata de
- 1 1/2 cani carne gatita de homar ;
- 4 linguri maioneza;
- 1 lingura smantana;
- 1 lingurita marar uscat + 1 lingura marar proaspat;
- 3 linguri telina taiata;
- 3 linguri ceapa verde taiata;
- 1 lingurita suc proaspat de lamaie;
- sare si piper;
- frunze de salata verde .
Cum se prepara salata de homar
Pune intr-un castron toate ingredientele si amesteca bine pentru omogenizare.
Cum se serveste salata de homar
Salata de homar se poate servi in multe feluri. Servita simpla, se aseaza pe frunze de salata verde, care au fost spalate si uscate in prealabil. Ca aperitiv, se pot felia castraveti si rosii, dupa care se adauga peste ele salata de homari si se servesc ca gustari mici. O alta posibilitate este sa se foloseasca rulouri din si mini chifle care se umplu cu aceasta salata. Pentru un look festiv, salata de homari se aseaza in cupe de sticla si se serveste decorata cu felii de lamaie.
Sursa foto: diamondhacks.blogspot.com