Salate

#spanac #salate #salata de spanac #crevet #creveti la gratar

Salata de spanac cu creveti la gratar

Salata de spanac cu creveti la gratar este o salata foarte gustoasa si aromata. Este ideala pentru momentele cand ai invitati, insa poate fi servita si in familie.

Ingrediente pentru salata de spanac cu creveti la gratar


300 grame spanac
100 grame ciuperci
1 ceapa rosie tocata.

Pentru sos:

20 ml otet balsamic
20 ml ulei de masline
20 ml suc de portocale
10 grame miere
10 ml sos de soia
2 grame ghimbir ras
sare
piper.

Pentru creveti:

20 ml ulei de masline
2 grame ghimbir ras
sare
piper
2 catei de usturoi
500 grame creveti.

Cum se prepara salata de spanac cu creveti la gratar

Incinge bine gratarul. Pentru sos, amesteca intr-un bol toate ingredientele. Da apoi la rece cateva minute.

Pentru creveti, amesteca bine toate ingredientele, inclusiv crevetii. Lasa la marinat 15 minute. Aseaza apoi crevetii pe frigarui si aseaza pe gratarul incins. Lasa pe gratar timp de 3 - 4 minute.

Pentru salata amesteca intr-un bol toate ingredientele. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga apoi crevetii si sosul si amesteca usor.

Cum se serveste salata de spanac cu creveti la gratar

Salata de spanac cu creveti la gratar se serveste ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din salate

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului