Pentru ca vara a naspustit asupra noastra, trebuie sa ne gandim si la cateva retete satioase, dar si usoare. Iti propunem pentru cina, in aceste zile caniculare, o salata de pui, cu multe legume, foarte hranitoare.
Ingrediente pentru salata de pui:
- 500 g piept de pui
- 400 de g cartofi
- 150 g broccoli
- 150 g morcovi
- 150 g mazare verde
- 1 telina
- 100 ml iaurt
- 1 legatura de patrunjel tocat
- sare si piper
Cum se prepara salata de pui:
Curata bine legumele, apoi pune-le la fiert. Dupa ce fierb bine, taie-le bucatele micute si asaza-le in straturi intr-un vas mare de ieana. Intre timp, spala bine pieptul de pui si pune-l la fiert, apoi taie-l fasii subtiri si adauga-l peste legume. Amesteca-le bine si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. La final, taie patrunjelul marunt si presara-l peste salata.
Cum se servete salata de pui:
Salata de pui se serveste rece, cu dressing de iaurt si cateva felii de lamaie.
Sursa foto: seriouseats.com