Salate

#branza #salate #salata #alune #salata verde #retete salate #salata frisee

Salata verde frisee cu alune de padure coapte si branza de bivolita

Salata verde frisee cu alune de padure coapte si branza de bivolita poate inlocui orice masa principala, furnizand vitamine, minerale si acizi grasi omega 3, proteine si antioxidanti. Gustul deosebit vine la pachet cu multe beneficii pentru sistemul cardiovascular si puterea de concentrare.


Ingrediente pentru salata verde frisee cu alune de padure

  • 1 salata verde frisee
  • 1 mana de alune de padure coapte
  • 2-3 rosii medii
  • 4 felii de sunca de Parma
  • 1 pachet de branza de bivolita
  • 1 mana de patrunjel proaspat

Dressing:

  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingura otet balsamic
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • sare si piper


Cum se prepara salata verde frisee cu alune de padure

Amesteca ingredientele pentru dressing intr-un bol mare pentru salata si prajeste sunca intr-o tigaie antiaderenta, pana devine crocanta. Spala bine salata frisee, usuc-o folosind un servet de hartie si rupe-o cu degetele, apoi pune-o in bol. Taie rosiile felii si aranjeaza-le frumos deasupra salatei, taie branza cubulete si adaug-o in castron, apoi presara deasupra alunele, sunca si patrunjelul. Cu o spatula, amesteca bine ingredientele.


Cum se serveste salata verde frisee cu alune de padure

Salata frisee cu alune de padure se serveste imediat dupa preparare, cu crutoane.

Sursa foto: amazonaws.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.