- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Pateuri din aluat congelat cu bezele gumate
Ingrediente:
- 1/4 cana de zahar
- 2 linguri de faina alba
- 1 lingurita de scortiosoara macinata
- 2 pachete de aluat congelat
- 16 bezele gumate
- 1 ceasca de unt sau margarina topita
Glazura:
- 1/2 ceasca de zahar pudra
- 1/2 lingurita vanilie
- 3 lingurite de lapte
- 1/4 ceasca de nuci tocate
Cum se prepara:
Preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius, apoi asaza aluatul in forme de briose mijlocii, tapetate cu hartei de copt. Intr-un castron mic amesteca zaharul tos cu faina si scortisoara.
Trece fiecare bezea prin unt topit si prin zahar, apoi ruleaz-o in aluat. Trece din nou pateul prin unt si pun-l la loc in forma de briosa.
Da pateurile la cuptor pentru 12-15 minute. Amesteca zaharul pudra cu vanilia si laptele intr-un castron mic, apoi presara glazura obtinuta peste pateurile calde.
Cum se servesc:
Serveste pateurile din aluat congelat cu bezele gumate calde, presarate cu nuci.
Sursa foto: seededatthetable.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina