Irish coffee creamer
Ingredinte
- 230 ml lapte
- 2 linguri zahar brun
- 2 lingurite cacao
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 lingurita extract de migdale
Sfat: Poti folosi lapte de vaca, lapte de cocos, de migdale sau de orez, la alegere.
Adauga laptele intr-un recipient incapator adauga laptele, zaharul, cacaoa, vanilia si migdalele si amesteca bine pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga in cafea cantitatea de coffee cremer dorita. Restul poate fi pastrat la frigider timp de 2-3 zile.
Coffee creamer cu banane
Ingredinte
- 350 ml lapte de cocos
- 400 ml lapte de migdale
- 4 curmale, fara samburi, hidratate in apa
- 1 banana bine coapta
- ½ lingurita extract de vanilie
Intr-un blender adauga bananasi curmalele si mixeaza bine. Adauga putin lapte daca obtii o compozitie foarte groasa si mixeaza pana cand obitii o crema fina. Adauga apoi restul ingredientelor. Adauga in cafea cantitatea de coffee cremer dorita. Restul poate fi pastrat la frigider timp de 2-3 zile.
Coffee creamer cu caramel sarat
Ingrediente
- 60g zahar brun
- 150ml apa
- ½ lingurita extract de vanilie
- ¾ lingurita sare
- 400ml lapte
Intr-o cratita pentru sosuri adauga zaharul si apa. Amesteca pana cand zaharul de dizolva si obtii un sirop caramel nu foarte gros. Stinge focul, adauga extractul de vanilie si sarea si incorporeaza laptele. Adauga in cafea cantitatea de coffee cremer dorita. Restul poate fi pastrat la frigider timp de 2-3 zile.
Merge foarte bine si alaturi de o cana de ceai negru.
Sursa foto: thegraciouswife.com