4 idei de cadouri gourmet pentru Valentine's Day

Sfaturi culinare

#ciocolata #valentines day #cadouri gourmet

4 idei de cadouri gourmet pentru Valentine's Day

Cadourile gourmet reprezinta darurile culinare supreme cu care-ti poti rasfata partenerul de viata cu ocazia zilei de Valentine's Day. Aceste daruri rafinate nu se rezuma doar la simple bomboane de ciocolata, un vin mai extravagant sau o prajitura mai selecta. Sunt acele "esente tari in sticlute mici" care ridica gastronomia la un alt nivel, al luxului, calitatii si gusturilor nemaintalnite. Inspira-te din cateva idei de cadouri gourmet, la preturi accesibile!
 

1. Ciocolata alba cu trandafiri si aur

Daca te gandesti sa-i indulcesti jumatatii tale ziua de Sfantul Valentin, renunta la banalele bomboane de ciocolata, pe care le gasesti in orice magazin, si cumpara-i o tableta de ciocolata alba unicat, preparata cu vanilie de Bourbon, trandafiri, visine si aur comestibil de 23 de karate.

Chocojoy.ro, Pret: 50 lei

2. Chococaviar si lichior Chambord

Vrei ca rasfatul culinar de Valentine's Day sa fie dus la extreme si sa ademenesti simturile iubitei tale prin arome rafinate, in combinatii nemaintalnite? Pachetul elegant format dintr-un lichior de top - Chambord - si din "crema" deserturilor - praline chococaviar Venchi reprezinta cadoul perfect pentru femeia iubita.

Gourmetgift.ro, Pret: 279 de lei

3. Platou de lux Piatto di Montagna

Surprinde-ti partenerul cu un cadou unic, care merita degustat si savurat in doi. Uimirea acestuia va fi fara margini atunci cand, in loc sa descopere o cutie de bomboane sau o prajitura sub ambalajul frumos impachetat, va fi izbit de luxul suprem al branzeturilor italienesti - branza maturata Pecorino di Rocca, branza maturata cu trufe negre, branza maturata cu pere. Un cadou inedit si rafinat pentru amatorii gusturilor fine!

Iregalidifrancesca.ro, Pret: 200 lei

4. ChocoHeart

Ciocolata ramane "la piece de resistence" a cadourilor daruite de Valentine's Day. Pe langa efectul ademenitor si adictiv pe care-l revarsa asupra tuturor, are si meritul de a fi un afrodiziac puternic, menit sa aprinda calcaiele cuplurilor in cea mai romantica noapte din an. Si, daca tot vrei sa-ti surprinzi jumatatea cu o cutie de bomboane, de ce sa nu cumperi tot ambalajul din ciocolata. ChocoHeart este o cutie executata manual din ciocolata, in interiorul careia se ascund nu mai putin de 27 de praline delicioase.

Ciocolaterie.ro, Pret: 226 lei

Sursa foto: rozblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare