Sfaturi culinare

# paste baneasa #secrete retete #retete paste #paste #preparare paste

4 ingrediente care asigura succesul oricarei retete

Orice gospodina stie ca succesul unei retete sta in ingredientele pe care le foloseste. Produsele de calitate precum cele de la paste baneasa nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, acestea fiind un ajutor de nadejde pentru oricine isi doreste sa obtina un preparat delicios si aspectuos.

Cu o activitate de peste 30 de ani in domeniul moraritului si al productiei de paste fainoase, baneasa paste este unul dintre cele mai apreciate brand-uri din acest sector. Moara Baneasa este dotata cu echipamente de ultima tehnologie si produce faina pentru patiserie, faina pentru brutarie, faina pentru pizza, faina pentru cozonac, faina alba superioara, dar si cea mai buna faina pentru paste fainoase. Pe langa toate aceste tipuri de faina, Paste Banesa produce de asemenea paste fainoase, gris, malai, pesmet sau cous-cous. Brand-ul isi selecteaza atent furnizorii si materia prima, folosind un proces tehnologic inchis si complet automatizat pentru a oferi cel mai inalt grad de calitate si siguranta alimentara.

Astfel ca Paste Baneasa ofera o varietate de ingrediente de baza pentru retete reusite, pe care orice gospodina trebuie sa le aiba la indemana. Faina Baneasa este ideala atat pentru preparate dulci, cat si pentru preparate sarate care au nevoie de un aluat fin, care nu se lipeste si creste frumos. De la cozonaci, placinte, saratele sau aluat de pizza, Faina Baneasa nu trebuie sa lipseasca din arsenalul culinar al unei gospodine. Si pentru ca uneori timpul pentru gatit este limitat, pastele sunt o adevarata salvare. Paste cu ou, paste fara ou sau paste din grau dur, toate se pot regasi in portofoliul Paste Baneasa. Indiferent de tip, pastele au o consistenta perfecta, nu se lipesc in timpul fierberii si au un gust exceptional.

Un alt ingredient esential este malaiul. Obtinut din porumb de cea mai buna calitate, degerminat, prelucrat in conditii de igiena maxima, malaiul poate fi folosit atat pentru feluri principale de mancare, cat si pentru deserturi. Cel mai nou tip de malai de la Baneasa este realizat pentru mamaliga rapida, care este gata in doar 3 minute. Pe langa malai, nici pesmetul nu trebuie neglijat, acesta fiind excelent pentru preparate simple si sofisticate. Gama de pesmet Baneasa cuprinde variante de pesmet classic, pesmet granulat dar si pesmet PANKO.

Cele 4 tipuri de ingrediente sunt cele care asigura succesul oricarei retete, fiind necesare pentru oricine isi doreste preparate finale desavarsite.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.