Sfaturi culinare

#bruschette #dovlecei #rosii #ciuperci #spanac #feta

5 aperitive de vara

In de vara, cand nu ai chef de gatit, aperitivele sunt preparatele ideale. Poti combina numeroase legume, ierburi si tipuri de carne. Cu un aperitiv bine realizat iti poti impresiona si prietenii atunci cand organizezi o petrecere in aer liber sau un picnic.

 

Rondele de dovlecei cu rosii la cuptor
 

Rondelele de dovlecei cu rosii la cuptor sunt alegerea potrivita atunci cand iti doresti sa mananci ceva usor si sanatos. Dovleceii cu rosii la cuptor se servesc calzi, ca garnitura la preparatele din carne. Ii mai poti servi si ca atare, cu parmezan ras.

Sursa foto: fingerlakesfeasting.com

Ciuperci umplute cu spanac si feta
 

de a incepe o masa copioasa . Ciupercile umplute cu spanac si feta se servesc alaturi de preparate din carne sau cu salata. Se pot servi si simple, cu parmezan ras.

Sursa foto: ingredientsinc.net

Tarte cu legume
 

sunt ideale pentru orice petrecere sau picnic in aer liber. Gustul placut si aromat va fi chiar si pe placul celor mici. Tartele cu legume se servesc simple sau cu salata de rosii .

Sursa foto: delectable-victuals.blogspot.com

Triunghiuri de ardei cu prosciutto
 

Triunghiurile cu ardei rosu reprezinta un aperitiv savuros cu arome italienesti. Acest aperitiv este potrivit pentru o petrecere de vara, dar si pentru zilele cand vrei sa mananci ceva bun si usor de realizat. Ardeii cu prosciutto de servesc simpli sau alaturi de alte aperitive si salate de vara.

Sursa foto: wholeliving.com

Bruschette aurii
 

Bruschettele aurii sunt aperitive usor de realizat, potrivite pentru orice masa. Sunt ideale pentru zilele de vara. Bruschettele aurii au o savoare aparte. Buschettele aurii se servesc simple, reci sau calde. Pe deasupra se mai presara si piper.

Sursa foto: wholeliving.com

Sursa foto : laylita.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.