In zilele friguroase toamna prepara ciorbe delicioase, care sa te incalzeaza dupa o zi obositoare la serviciu. Poti incerca ciorba de tarhon cu afumatura , ciorba de bors cu pui si legume, ciorba radauteana, ciorba de vacuta sau ciorba de pui a la grec .
Sunt consistente, aromate, gustoase si se prepara repede. Inainte de a servi cioba, aseaza pe masa si o farfurie cu jumari de porc, ceapa rosie si paine taraneasca. Vei avea astfel parte de o masa ca la mama acasa.
Ciorba de tarhon cu afumatura
Ciorba de tarhon cu afumatura este potrivita pentru serile friguroase de toamna. Are o textura consistenta, un gust puternic aromat si bun.
O poti servi cu paine calda cu seminte. Pentru a prepara aceasta ciorba ai nevoie de ciolan afumat, cartofi, morcovi, telina, ceapa, ardei, pastarna, tarhon si smantana. Este consistenta, delicioasa si se prepara repede.
Ciorba de bors cu pui si legume
Ciorba de bors cu pui este hranitoare si gustoasa. Foloseste legume si zarzavat, din cele pe care le preferi, orez, bors, oua si smantana. Aceasta ciorba se serveste cu verdeata tocata pe deasupra. O mai poti servi si cu ardei iute si paine proaspata, cu coaja crocanta.
ciorba radauteana
Ciorba radauteana este una dintre cele mai cautate ciorbe, asemanatoare cu ciorba de burta. Are la baza carnea de pui si este un fel de mancare este mai putin gras decat preparatul obtinut din burta, insa aproape la fel de gustoasa.
Ciorna radauteana se serveste calda, cu putina verdeata pusa deasupra. Mai poti adauga si 1 - 2 linguri de smantana si putin otet.
Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta este un preparat hranitor, perfect pentru pofticiosii innebuniti dupa mancarea ca la mama acasa. Ciorba de vacuta se serveste calda, dreasa cu putina smantana. Daca iti place, poti adauga si cateva seminte de tarhon, pentru o aroma puternica.
Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec este o mancare hranitoare, delicioasa si se prepara foarte repede. Ai nevoie de piept de pui, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, marar si ulei. Se serveste calda, cu paine taraneasca, proaspat scoasa din cuptor.