- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina
1. Reteta de Halloween: aripioare negre de pui
Sursa foto: deliciousreads.com
Ingrediente
- 1 cana sos de soia
- 1/4 cana + 2 linguri sos de stridii
- 1/4 cana zahar brun
- 1/4 cana sos din fasole neagra
- 1 lingurita pasta din colorant alimentar negru
- 20 aripioare de pui
Cum se prepara
Amesteca sosul de soia cu cel de stridii si de fasole, cu zaharul si colorantul alimentar. Pune deoparte 1/3 cana din acest sos.
Pune aripioarele intr-o punga de plastic si toarna sosul pe care l-ai pregatit. Sigileaza punga, apoi agita pentru ca aripioarele sa se coloreze bine. Da-le la frigider 2 ore in aceasta marinata. La fiecare jumatate de ora, agita-le din nou, cat stau in frigider.
Scoate apoi carnea din punga, indeparteaza resturile de sos si pune-le in tava, pe hartia de copt. Da-le la cuptor la 208 grade Celsius pentru 20 de minute. Unge-le cu sosul pus deoparte la fiecare 10 minute. Scoate-le din cuptor si unge-le pentru ultima data. Serveste aripioarele cu sos picant.
Sursa foto principala: blog.pelatelli.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 5
- Urmatoarea pagina