Sfaturi culinare

#secrete bucatari #secrete de gatit #bucatari chefi #trucuri de gatit

5 trucuri de gatit, de la bucatari Chefi, ce sunt dezvaluite doar la cursurile de specialitate

2. Piure de cartofi cremos si delicios

Sursa foto: cfnthevoice.com

Dupa ce ai fiert cartofii adauga-i intr-o strecuratoare si lasa-i sa se scurga foarte bine. Adauga-i apoi intr-o tigaie si caleste-i usor fara ulei, insa ai grija ca acestia sa nu se rumeneasca si doar sa se usuce. Cand acestia sunt foarte bine uscati, vei obtine un piure cremos. Piseaza apoi cartofii, adauga lapte si unt de calitate pentru un gust desavarsit.

loading...

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.