Sfaturi culinare

#paste #sfaturi culinare #briose #dovlecei #salate #paine #supe #retete dovlecei #cipsuri

7 moduri ingenioase si sanatoase de a utiliza dovlecelul la gatit

Dovlecelul este una dintre putinele legume de vara care razbesc in fata frigului toamnei si care ramane "vedeta" in bucatarie, in sezonul rece, datorita rapiditatii cu care se gateste si a gustului savuros pe care il ofera preparatelor. Insa dincolo de banalii dovlecei umpluti sau pane, exista o multime de moduri grozave de a-i strecura in preparatele tale zilnice.

1. Paine de casa

Adauga dovlecei rasi in aluatul de paine de casa si ii vei oferi nu doar o textura mai frageda, ci si un gust mai savuros.

Sursa foto: deuxchicago.wordpress.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.