Sfaturi culinare

#tefal #accesorii bucatarie #bucatarie

Accesorii must-have pentru bucataria de vara

Aparatele de gatit ultra-performante de la Tefal iti fac viata mai usoara, te ajuta sa te bucuri de gusturile verii si sa te mentii in forma cu sucuri de fructe, piureuri, milkshake-uri, smoothie-uri si cocktailuri, preparate rapid si simplu.

BlendForce Glass Tripl'ax BL310A este blenderul caruia niciun ingredient nu-i rezista! Tehnologia Tripl’Ax combina sase lame din inox cu trei actiuni complementare pentru a obtine rezultate perfecte si o omogenizare optima:

Doua lame zimtate orientate in sus pentru a crea un efect ciclonic si pentru a garanta preparate omogene, fara bucati lasate in urma; Doua lame orizontale: una zimtata si una ascutita pentru a amesteca fin si a zdrobi toate tipurile de ingrediente, inclusiv cuburi de gheata; Doua lame ascutite orientate in jos pentru ca nicio bucata sa nu ramana in baza recipientului.

Click & Taste BL142A este aparatul compact must have al momentului: blender, mini-tocator si rasnita. Amestecarea tuturor ingredientelor poate ascunde uneori aroma unora dintre ele si scoate in evidenta doar gustul celor puternice. insa cu ajutorul celor trei accesorii ale Click & Taste, texturile si aromele raman intacte in orice combinatie.

Blenderul prepara baza lichida, in timp ce mini-tocatorul marunteste ceapa, usturoiul, fructele moi sau verdeturile proaspete, iar rasnita piseaza condimentele, nucile si alte ingrediente cu textura tare.

Presa de fructe Infiny Juice ZC255B de la Tefal garanteaza maximum de vitamine si minerale prin tehnologia de presare la rece. Fructele, legumele si verdeturile sunt taiate si impinse usor prin filtru de un ax in spirala, care se roteste incet. Astfel, reactiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele si vitaminele raman intacte.

In plus, datorita tehnologiei ce permite o functionare extrem de silentioasa, sucurile delicioase pot fi pregatite in orice moment al zilei, in confortul casei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare