Sfaturi culinare

#trucuri preparare ceai #preparare ceai # retete ceai #ceai #sfaturi culinare

Ai preparat intotdeauna ceaiul gresit! Trucul pentru prepararea ceaiului perfect

Adori sa bei ceai in fiecare zi, insa stiai ca l-ai preparat gresit intreaga viata? Stiai ca nu este suficient sa fierbi apa si sa adaugi ceaiul in aceasta? Expertii au descoperit cum trebuie preparat cel mai bun si mai sanatos ceai!

Potrivit specialistilor, pentru a obtine un ceai perfect inainte de a pune apa fiarta in cana trebuie sa mai faci un lucru. Adauga cana pentru ceai, goala, la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Cand o scoti din cuptor toarna apa fierbinte in aceasta si adauga pliculetul de ceai.

In acest fel, se activeaza mai usor substantele precum cofeina si polifenolii din ceai, care ii confera o savoare aparte. Si oxidantii se elibereaza mai usor in acest mod. Acestia din urma sunt benefici pentru organism, protejandu-l de boli precum diabetul, potrivit mashable.com.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare