Sfaturi culinare

# preparate de Craciun #masa de craciun #craciun

Alege cele mai bune preparate culinare a la carte pentru invitatii tai in seara de Craciun

Iti este pofta de ceva deosebit si savuros in seara de Ajun? Alege un meniu variat care sa fie pe placul invitatilor tai de Craciun. Este indicat ca pentru aceasta seara festiva - cina de Ajun - sa alegi intre magazinele online care livreaza mancare si sa te opresti la cel care acopera cel mai bine lista ta de preparate. Asigura-te si alege, cu ceva timp inainte, o firma care livreaza mancare proaspata, gustoasa si sanatoasa direct la tine acasa.

 

Poti pregati un Craciun delicios comandand preparate culinare a la carte pentru invitati. Este destul de simplu sa plasezi din timp o comanda online, de pilda, pe MananciLaComanda.ro si sa primesti la timp toate preparatele culinare pentru seara festiva de Craciun. Ai posibilitatea de a comanda aperitive, platouri reci si calde, salate, garnituri, mancare gatita la oala prin MananciLaComanda.ro si tot felul de preparate delicioase din carne de porc, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa, in seara de Ajun. Preparatele sunt pregatite numai la comanda si vor fi livrate de catre un agent la tine acasa la ora convenita. Vei primi diversele feluri comandate in recipiente speciale, de unica folosinta, sigilate si etichetate.

Daca iti doresti o friptura frageda de curcan de Craciun, nimic mai simplu! Ai posibilitatea de a alege un preparat delicios cu legume bine rumenite, cu cartofi crocanti, carne de curcan bine patrunsa, frageda si suculenta, asezonata cu mirodenii de calitate – sare, piper, frunze de dafin, seminte de chimen, vin alb, etc. De asemenea, toata lumea va fi incantata sa guste din bunatatile care se pot gati din carne de curcan – piftie, sarmale, chiftelute – gustoase toate de nu te mai poti opri din mancat!

Desi locuiesc intr-o metropola, bucurestenii adora preparatele care se apropie sau le amintesc de traditii, de radacini. Poti comanda la MananciLaComanda platoul "Hibernalis" cu tot soiul de "mezelicuri" specifice, sarmale indesate cu costita afumata si chiar jumari. in acest fel urmezi linia traditiei la romani avand in meniul de sarbatoare si preparate speciale din carne de porc. Poti avea un meniu generos si diversificat cu ajutorul unei comenzi online.

Un alt avantaj il constituie faptul ca poti plasa comenzi de 4 portii daca nu ai o familie mare sau in cazul in care va strangeti multi, 6 portii sau si mai multi 8 portii. Cei de la MananciLaComanda au gasit aceasta formula pentru a da posibilitatea clientilor sa aleaga intre mai multe cantitati in functie de dimensiunea familiei.

Preparate delicioase si cu o savoare speciala sunt cele pregatite din carne de rata rata, care au avantajul de a fi sanatoase (carnea de rata nu are colesterol) si mai deosebite, exact ce iti trebuie pentru momentele de sarbatoare.

Poti comanda online piept de rata pe pat de legume sau pulpe de rata confiate pe varza pentru a descoperi gustul minunat al carnii de rata si pentru a incerca ceva nou impreuna cu familia si invitatii pe care ii ai la masa, de Craciun.

Nu uita de desert! Cheesecake cu fructe de padure sau cu ananas, racoros, lejer, poate fi ideal dupa mesele copioase ale acestor zile. Traditionala, dar irezistibila placinta cu mere imbogatita cu nuci si stafide pe care va sugeram pentru un plus de savoare sa o serviti cu o cupa din inghetata preferata, iar pentru o nota cosmopolita puteti opta pentru "tiramisu" care la MananciLaComanda chiar se prepara cu mascarpone.

Toate sunt la un click distanta de tine!

Pentru a petrece mai bine de Craciun nu trebuie sa ai foarte multa mancare grasa, consistenta in frigider, care sa iti dea o senzatie de greutate la stomac, si care apoi va ajunge poate sa se strice pentru ca nu a fost consumata la timp. Ideea este c masa festiva sa fie apetisanta, alcatuita din preparate cat mai diversificate, care sa fie pe gustul invitatilor si al celor dragi din familie.

Nu trebuie sa te stresezi inainte de Ajun, sa faci tot felul de cumparaturi in graba, mai bine apelezi la MananciLaComanda care livreaza acasa bunatati culinare, sanatoase, foarte bine preparate si care nu presupun niciun risc pentru sanatate. Uneori este bine sa incerci si retete noi propuse de bucatari cu experienta, deoarece este posibil sa ai surpriza placuta a unor experiente delicioase si amuzante!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete