Sfaturi culinare

#branza #apetito #mic dejun

Castiga produse Apetito pentru un mic dejun sanatos si hranitor

Stii foarte bine ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si ai vrea  ceva bun, ceva care sa sa iti ofere buna-dispozitie pentru a incepe ziua in forta.  Branzeturile sunt extrem de bogate in elemente nutritive, de aceea sunt esentiale intr-o alimentatie echilibrata , iar noua gama Apetito a fost special creata pentru ca tu sa prepari rapid gustari apetisante.

Nu-i  bine sa iti bei cafeaua pe stomacul gol... Ia un pic de paine si un triunghi cremos de branza topita Apetito cu Smantana adevarata. Daca vrei varietate, poti incerca si celelalte doua sortimente de branza topita din portofoliul Apetito -  sunca si emmentaler - disponibile atat sub forma de triunghiuri cat si sub forma de felii. Pentru pofticiosii mari sau mici a fost creat pachetul Mix care reuneste toate sortimentele Apetito. Iar pentru consumul in familie ai pachetul Maxi 280g cu 16 triunghiuri de branza topita cu smantana.

Sau poti alege cremele de branza Apetito, naturale, fara conservanti si cu un continut ridicat de branza de vaci (peste 95%). Apetito Crema Naturii cu smantana, ceapa si somon si Apetito O Placere Proaspata cu smantana, verdeata si rosii au o textura pufoasa si catifelata si sunt solutia rapida pentru un mic-dejun gustos si hranitor.

Iar pentru rasfasul celor mici am creat doua produse speciale. Branza topita Apetito Kidiboo are o reteta bazata pe branza de vaci si 27% smantana, iar batoane deApetito Kidiboo Mozzarella sunt de asemenea bogate in calciu si vitamina A. In plus sunt ambalate individual, astfel incat de acum va fi foarte usor sa le oferi o mini-gustare sanatoasa oriunde s-ar afla – la joaca, la scoala sau la plimbare. 

Cu pic de Apetito gustarile sunt mai delicioase si zilele mai frumoase!
 

Castiga produse Apetito pentru un mic dejun sanatos si hranitor
 

Cum poti incepe cel mai bine ziua? Cu un mic-dejun care sa te bine-dispuna, nu-i asa? Noile branzeturile Apetito sunt foarte gustoase si te ajuta sa pregatesti rapid un mic dejun sanatos si hranitor. Participa la concursul nostru si poti castiga un pachet de produse Apetito.
 

Cum se desfasoara concursul
 

Intra pe forum.acasa.ro dand click aici si spune-ne o reteta pentru micul-dejun in care folosesti produse Apetito.

Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca datele tale personale sunt completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Cele mai ingenioase 4 retete vor fi premiate cu produse Apetito.  
 

In ce consta premiul
 

Fiecare castigator va primi un premiu constand intr-un pachet Apetito in valoare de 50 de RON.

Fiecare pachet contine:

- 3 x Apetito Crema branza 150g (2 x smantana, 1 x somon)
- 1 x Apetito branza topita smanatana 280g
- 1 x Apetito branza topita mix 140g
- 2 x Apetito Crema de branza 125g
- 2 x Apetito Cascaval felii.
 

Perioada de desfasurare a concursului
 

Concursul se desfasara in perioada 15.09 - 28.09. Castigatorii vor fi anuntati in data de 29 septembrie, pe forum si in pagina de concurs.

Premiile vor fi livrate la adresa mentionata de castigator in termen de 15 zile calendaristice.

Atentie!

Comentariile postate la acest articol nu sunt luate in considerare. Pentru a participa la concurs, raspunsurile trebuie postate pe forum, la adresa indicata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului