Sfaturi culinare

#retete afrodisiace #mancare #retete #retete valentine`s day #mancaruri afrodisiace

Ce mancaruri afrodisiace pregatesti de Valentine's Day

Daca vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite de Valentine's Day, pregateste o masa din ingrediente afrodisiace.


Deserturi si bauturi calde din cacao

Opteaza pentru cacao in cazul prajiturilor si bauturilor. Acest ingredient stimuleaza circulatia, care imbunatateste performantele sexuale.

Un cheesecake cu biscuiti de cacao arata senzational si este foarte gustos.

Spre seara, pregateste-i partenerului tau o cana de cacao calda cu lapte si bezele. Aceasta bautura calda este reconfortanta, un adevarat rasfat inainte de culcare.

Aperitive cu ardei iute

Va plac mancarurile picante? Foloseste ardeiul iute in preparatele tale pentru masa de Valentine's Day. Ardeiul iute ajuta la eliminarea endorfinelor si stimuleaza terminatiile nervoase.

La aperitiv, incearca o salata mexicana de legume si ardei iute. Acest tip de salata este un preparat hranitor si stimulant.

Bauturi calde din nucsoara

Nucsoara este un aliment afrodisiac folosit pentru stimularea apetitului sexual. In medicina ayurvedica, nucsoara este utilizata in cazurile de ejaculare precoce .

In februarie, de Ziua Indragostitilor, una dintre cele mai potrivite modalitati de a folosi nucsoara este sa o pui intr-un vin fiert. Bautura aceasta calda si aromata este perfecta pentru o zi friguroasa. Incearca o reteta de vin fiert dupa reteta germana sau o cafea cu coniac si nucsoara.

Desert din ghimbir

Ghimbirul este un afrodisiac natural care stimuleaza circulatia, creste apetitul sexual si sensibilitatea zonelor erogene.

Pregateste la desert cateva vafe cu ghimbir si dovleac pentru a indulci persoana iubita cu un preparat inedit.

Mancaruri cu scoici

Daca ti-au placut scoicile pe care le-ati mancat in vacanta la restaurantul acela de pe malul marii, in februarie ai ocazia sa faci chiar tu doua portii generoase de scoici, pregatite in casa. Scoicile ajuta la cresterea productiei de tostesteron, marind astfel libidoul.

Incearca o reteta de scoici fierte in sos de vin cu ierburi sau fa paste cu scoici.

Salate si gustari cu migdale

Migdalele erau considerate un simbol al fertilitatii. Aroma migdalelor creste apetitul sexual la femei. La multe popoare, migdalele sunt asociate cu pasiunea si fertilitatea.

Pentru inceput, fa o gustare din migdale prajite cu scortisoara. Migdalele sunt ingrediente foarte potrivite si pentru salate, ca de exemplu, in salata verde cu bacon sau in salata de morcovi.

Foto: kcrw.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului