Sfaturi culinare

#tehnologii tefal #Infiny Juice #tefal #detox #storcator

Cele mai bune alegeri pentru un homemade detox – tehnologiile inovatoare de la Tefal

Ai inceput anul cu rezolutii indraznete: sa ai o dieta echilibrata, sa zambesti mai mult, sa fii in forma! Dorinte usor de atins prin vointa, perseverenta si aliatii potriviti! Obtine rapid boost-ul de energie si aportul maxim de vitamine cu profesionistii dietelor sanatoase de la Tefal!

Tehnologie performanta, silentiozitate si un plus de vitamine si minerale - iti prezentam noua generatie de storcatoare prin presare la rece de la Tefal!

Infiny Juice, storcatorul inteligent de la Tefal, foloseste tehnologia de presare la rece prin care sucul obtinut pastreaza nutrientii, vitaminele si fibrele din fructe sau legume. Ingredientele sunt stoarse si impinse usor spre filtru de o spirala, care se roteste incet (82 rpm), reducand la minimum reactiile oxidative. Datorita melcului cu rotatie lenta, obtii cu pana la de doua ori mai mult suc, de doua ori mai multi antioxidanti si cu 25% mai multa vitamina C, comparativ cu sucul obtinut folosind storcatoarele centrifugale.

In plus, cele doua recipiente, unul pentru a colecta sucul si unul pentru a colecta pulpa uscata, pot fi curatate extrem de usor si rapid. O simpla clatire este suficienta intre doua preparari!

Infrunta frigul de afara si prepara-ti cea mai cool reteta a sezonului: zmeura, portocale si struguri, pentru un aport imbatabil de vitamina C si antioxidanti, un adevarat elixir pentru sistemul tau imunitar!

Preparate perfect omogene cu blenderul Tefal Mastermix!

Preparate sanatoase si aromate? Cu blenderul Tefal Mastermix le poti avea intr-o clipa! Tehnologia sa Tripl'Ax combina sase lame din inox pentru a obtine de fiecare data rezultate incontestabile de mixare.

Piureurile si supele sunt perfect omogenizate prin efectul ciclonic creat de cele doua lame zimtate orientate in sus, iar cele doua lame ascutite orientate in jos garanteaza ca nicio bucata nu ramane pe fundul recipientului. Poti zdrobi toate tipurile de ingrediente, chiar si cuburi de gheata, datorita celor doua lame orizontale. Prin simpla apasare a unui buton te bucuri de un smoothie proaspat sau de gheata fin zdrobita. Pentru curatare, apasa butonul Auto Clean, iar blenderul va alterna treptele de viteza pentru a curata automat aparatul.

Cu Tefal ai mereu la indemana toate variantele de fresh-uri din fructe, piureuri de legume, milkshake-uri si supe de casa, energizante si sanatoase, pe care ti le-ai propus in programul de detoxifiere si vitaminizare a organismului. Trebuie doar sa apesi un buton, sa astepti cateva secunde si te poti bucura deja de varianta perfecta a preparatului dorit.

Acum nu mai ai nicio scuza sa nu iti respecti rezolutia noului an: un stil de viata sanatos si echilibrat!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului