Sfaturi culinare

#pui #cocos #curry #guava #fructe #fructe exotice

Cinci feluri de mancare din pui si fructe exotice

Puiul si fructele exotice reprezinta o combinatie foarte potrivita, daca iti plac mancarurile dulci si aromate. Il poti pregati la cuptor , pe gratar sau in tigaie, pigmentat de aroma fructului si de alte mirodenii sau ingrediente precum mierea, zaharul brun, piperul negru.

Preparatele pot fi servite ca atare sau in combinatie cu orez sau salate.

Iata in continuare 5 feluri de mancare din pui si fructe exotice:
 

Pui cu portocala, ananas si miere
 

Sursa foto: cooksillustrated.comFoloseste un amestec de ananas si portocala pentru un preparat din carne de pui. Pluseaza cu cateva lingurite de miere si da totul la cuptor. Vei obtine un pui cu portocala, ananas si miere, cu o crusta parfumata, lipicioasa si deosebit de gustoasa.
 

Pui cu cocos si fructe proaspete
 

Sursa foto: basilmagazine.comIncearca o combinatie de papaya , cocos, banane si lime cu niste pui facut in tigaie. Pentru a echilibra gustul, vei folosi ghimbir, sare si smantana. Puiul cu cocos si fructe proaspete este gata in mai putin de jumatate de ora.
 

Pui copt in sos de guava
 

Sursa foto: picasaweb.google.comPuiul la cuptor in sos de guava este un preparat potrivit pentru un pranz deosebit. Ingredientele sunt foarte putine, numai 5, iar mancarea va fi gata in mai putin de o ora.
 

Salata cu pui si papaya
 

Sursa foto: hamptons.comPrepara o salata cu pui si papaya pentru un pranz sau o cina deosebita, cand ai musafiri. Ai nevoie de cateva ingrediente simple. In loc de platou, vei folosi chiar fructul de papaya, taiat in jumatate. Preparatul este si foarte gustos si extrem de aspectuos.
 

Pui cu cocos si curry
 

Sursa foto:simplyrecipes.comPuiul cu cocos si curry este un preparat care imbina gustul de dulce cu cel picant, intr-o simfonie de arome exotice. Serveste-l impreuna cu niste orez de foarte buna calitate si un pahar cu vin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului