Sfaturi culinare

#gustare de top # gustare

Creeaza o gustare de top din doar trei ingrediente!

Mondelez International a lansat in parteneriat cu Macromex campania „Creeaza o gustare de TOP” in care vedetele biscuitii sarati Tuc, biscuitii jucausi Oreo si crema de branza Philadelphia aduc in prim plan Snackologia, acea ramura a stiintei care studiaza mixul ideal intre ingrediente, pentru a obtine o gustare perfecta.

 

Pornind de la una dintre teoriile de baza ale snackologiei, adica existenta a cate unui snack potrivit pentru fiecare activitate desfasurata pe parcursul unei zile, Chef Dexter, specialistul in Snackologie, a creat cate o reteta ideala pentru 16 activitati prezente in viata de zi cu zi ale consumatorilor Tuc, Oreo si Philadelphia. Mai mult decat atat, Chef Dexter a analizat cu maxima rigoare fiecare preparat si a creat o grila de evaluare a snackului perfect dupa urmatoarele criterii: savurabil, realizabil, saturabil, manevrabil si postabil. Astfel, pe site-ul campaniei www.gustaredetop.ro, Chef Dexter a pregatit 16 retete absolut delicioase, si dulci, si sarate, pe care le poti face rapid ori de cate ori vrei o gustare.

„Prin campania ‚Creeaza o gustare de TOP’, ne-am dorit sa aratam ca exista un snack potrivit pentru fiecare activitate. Cu ajutorul celor trei actori ai campaniei - biscuitii sarati TUC, biscuitii OREO si crema de branza Philadelphia si ghidati de Chef Dexter, oricine poate sa faca combinatii de TOP si sa creeze snack-ul potrivit in functie de ce are pofta sau de cat timp are la dispozitie sa petreaca in bucatarie”, a declarat Ioana Pana, Senior Brand Manager Biscuits Mondelez Romania.

De la o sesiune de work-from-home pana la o seara virtuala cu prietenii, o sesiune online de yoga sau Pilates, o urcare a unui video pe TikTok sau vizionarea unui meci, consumatorii sunt provocati sa descopere gustarea potrivita activitatilor lor preferate.

„Ca de fiecare data, iar aceasta campanie nu face exceptie, crema de branza Philadelphia ne invita sa ne bucuram de ceea ce mancam, sa cream pentru noi si pentru cei dragi gustarea potrivita. Cele 16 retete create de Chef Dexter ne demonstreaza ca astfel de combinatii simple intre crema de branza Philadelphia si biscuitii Tuc sau Oreo pot avea ca rezultat snack-ul potrivit oricarui moment al zilei”, a declarat Monica Zeciu, Senior Category Manager Lactate Macromex.

Crema de branza Philadelphia este un brand Mondelez International, fiind distribuit in Romania de Macromex. Macromex este lider pe piata romaneasca in industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate si refrigerate.

Consumatorii care cumpara biscuiti Tuc, Oreo sau crema de branza Philadelphia de minimum 10 lei, pot inscrie bonul pe www.gustaredetop.ro si castiga premii zilnice! Perioada de desfasurare a campaniei este intre 20.04-31.05.2021.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete