Sfaturi culinare

#branza #sfaturi culinare #crema de branza # branza home made

Cum sa faci crema de branza acasa

Crema de branza se prepara usor si este foarte gustoasa. Este ideala pentru tartinele cu paine. Poate fi folosita, totodata, si la prajituri si alte preparate usoare.


Ingrediente pentru crema de branza

  • 2 litri de lapte
  • 350 grame lapte batut


Cum se prepara crema de branza

Fierbe laptele si apoi lasa-l sa se raceasca putin. Cand este caldut, adauga laptele batut. Amesteca si acopera cu un capac, dupa care inveleste amestecul intr-o patura.

Lasa laptele asa peste noapte, intr-un loc cald, unde sa poata fermenta. A doua zi scurge branza printr-un tifon curat. Agata tigonul cu branza desupra unui vas si lasa sa se scurga bine, timp de 5 - 8 ore.


Cum se serveste crema de branza

Crema de branza se serveste pe paine, cu diverse legume sau verdeturi. Poate fi folosita si la prajituri.

Sursa foto: palachinkablog.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.