Sfaturi culinare

#branza #sfaturi culinare #crema de branza # branza home made

Cum sa faci crema de branza acasa

Crema de branza se prepara usor si este foarte gustoasa. Este ideala pentru tartinele cu paine. Poate fi folosita, totodata, si la prajituri si alte preparate usoare.


Ingrediente pentru crema de branza

  • 2 litri de lapte
  • 350 grame lapte batut


Cum se prepara crema de branza

Fierbe laptele si apoi lasa-l sa se raceasca putin. Cand este caldut, adauga laptele batut. Amesteca si acopera cu un capac, dupa care inveleste amestecul intr-o patura.

Lasa laptele asa peste noapte, intr-un loc cald, unde sa poata fermenta. A doua zi scurge branza printr-un tifon curat. Agata tigonul cu branza desupra unui vas si lasa sa se scurga bine, timp de 5 - 8 ore.


Cum se serveste crema de branza

Crema de branza se serveste pe paine, cu diverse legume sau verdeturi. Poate fi folosita si la prajituri.

Sursa foto: palachinkablog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare