Sfaturi culinare

# racire sticle de suc # racire sticle de bere #racire sticle

Cum racesti super rapid sticlele cu bere sau suc. Cel mai tare truc

Vara este un adevarat cosmar sa nu ai suc sau bere reci. In cazul in care te afli in aceasta situatie exista cateva trucuri la care poti apela pentru a raci super rapid bauturile. Iata cateva dintre acestea:

*o galeata plina cu apa si gheata – pune un kilogram de gheata intr-o galeata, iar apoi pune 100 grame de sar; in doar jumatate de ora, temperatura berii va ajunge la doar 2-3 grade Celsius; intr-o ora – temperatura va ajunge la putin peste 0 grade Celsius. Apa sarata are un punct de inghet mai jos decat apa dulce, deci temperatura solutiei din galeata poate scadea sub 0 grade Celsius.

* servetel umed – uda un servetel si inveleste sticla, apoi pune-o in congelator. ”Este cea mai buna metoda daca vrei sa inveti cum sa racesti rapid o sticla de bere”, sustin cei de la potrivit cumsa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului