Sfaturi culinare

# comanda mancare #mancare

Cum sa comanzi mancare online ca un adevarat profesionist

Toata lumea comanda astazi mancare de pe net, pentru ca este simplu, rapid si convenabil. Daca la toate acestea adaugi si oferta generoasa de mancaruri de care dispui, din toate cele 4 colturi ale lumii, comenzile online pentru mancare reprezinta o idee excelenta. Insa pentru a te bucura din plin de pranzul tau comandat sau de cina tarzie pe care o astepti din minut in minut sa apara, trebuie sa stii cateva mici secrete. Totul tine de sincronizare, buget si, nu in ultimul rand, de site-ul ales. Asa ca astazi de vom invata cum sa comanzi mancare online “Like a Boss”

Promotii

Nu iti arunca banii pe prima comanda pe care o ai in fata, ci cauta sa faci intotdeauna cea mai convenabila oferta online. Ce trebuie sa stii este ca netul abunda de oferte avantajoase pentru comenzi online de mancare, de aceea este bine sa fii mereu cu ochii in patru. Acest lucru este cu atat mai indicat, in cazul in care comanzi mancare alaturi de colegii de la munca, pentru ca reducerile si comenzile mari se inteleg intotdeauna de minune. Inca un lucru foarte important de retinut: clientii fideli sunt intotdeauna privilegiati, pentru ca fidelizarea ta este o miza uriasa pentru cei ce livreaza online.

Sincronizare

Daca vrei sa mananaci mereu la timp, trebuie sa iei in calcul o serie de variabile. Vremea, ora la care faci comanda, precum si felul de mancare pe care il vrei, sunt doar trei dintre acestea. Daca stii ca de obicei ti se face foame in jur de ora 14:00, aloca o marja de aproximativ o ora si comanda din timp felul preferat. De asemenea, daca vrei sa ajungi acasa si sa te bagi direct in pat, la serialul tau preferat si cu o pizza gustoasa in fata, comand-o chiar inainte sa pleci de la birou. Insa trebuie sa intrebi de fiecare data cam cat va dura pana cand comanda ajunge la tine, pentru a nu-l lasa pe cel care o aduce sa te astepte. Fii un expert al sincronizarilor, iar asteptarea ti se va parea intotdeauna mai scurta.

Site-ul de pe care comanzi

Daca esti indecis si inca nu stii cam ce ai vrea sa mananci la pranz, un site cu o oferta foarte generoasa ti se potriveste de minune. Pentru ca atunci cand iti este foame, iar timpul te preseaza, este bine sa ai la indemana un site cu foarte multe feluri de mancare. Pizza, ciorbe sau fructe de mare, toate comandate de pe acelasi site? Evident ca acest lucru este posibil, daca ai nimerit in locul care trebuie. Intr-un birou, comenzile se fac in grup, insa si gusturile sunt impartite, asa ca nu trebuie sa pierzi timpul cu multe tab-uri deschise in acelasi timp.

Sa comanzi online nu este cel mai greu lucru din lume, insa doar profesionisti pot duce acesta treaba aparent banala la nivel de arta. Pentru ca nimanui nu ii place sa astepte dupa felul comandat, mai ales atunci cand foamea atinge cote maxime, trebuie sa comanzi intotdeauna din timp. Nu uita de promotii, mai ales atunci cand comanda efectuata este mai mare, pentru ca intotdeauna te poti bucura de un discount, un suc gratis, sau un voucher pe care il folosesti cu alta ocazie. Iar cel mai important, ai grija sa comanzi de pe un site generos in oferta sa, pentru ca foarte multe click-uri, atunci cand iti este foame, nu sunt raspunsul la problema ta.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului