Sfaturi culinare

#decorare torturi #decoratiuni ciocolata #ciocolata

Cum sa decorezi torturile ca un profesionist, utilizand ciocolata

Ti-ai dorit dintotdeauna sa realizezi decoratiuni speciale pentru torturile sau prajiturile tale, renuntai la idee crezand ca este un lucru dificil? Ei bine, sa lucrezi cu ciocolata nu este deloc greu. Ai nevoie doar de putina rabdare si imaginatie.

 

In primul rand trebuie sa ai la indemana hartie cerata. Apoi, in functie de modelul pe care vrei sa-l realizezi vei mai avea nevoie de sabloane, asta pana iti formezi mana. Frunzele de ciocolata sunt si mai simplu de realizat. Trebuie doar sa adaugi un strat de ciocolata pe suprafata acestora, apoi dupa intarire sa le dezlipesti.

Iata cateva idei interesante si usor de realizat acasa, din care sa te inspiri pentru decorarea torturilor.

Sursa foto: thechocolateaddict.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare