Sfaturi culinare

#fierbere paste fainoase #retete paste #paste fainoase #paste #brasov piata sfatului

Cum sa fierbi pastele corect. Sfatul bucatarilor

Stiai ca pana acum ai fiert pastele gresit? Tehnica de a pune intai apa la fiert, iar dupa ce clocoteste adaugi pastele este total gresita, sustin specialistii.

 

Aceasta metoda nu este cea preferata de bucatari. Pastele se gatesc mult mai simplu, in tigaie.

Asaza pastele intr-o tigaie, inainte de a adauga apa. Adauga apoi, peste ele, apa cat sa le acopere cu un centimetru. Apa trebuie sa fie neaparat rece pentru a preveni lipirea pastelor intre ele, scrie mirror.co.uk.

Lasa pastele sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare