Sfaturi culinare

#file de peste # peste la gratar #sfaturi culinare #peste

Cum sa prepari fileul de peste la gratar fara sa se lipeasca. Trucul pe care trebuie sa-l stii

Vrei sa nu mai folosesti ulei in procesul de preparare al pestelui la gratar? Atunci poti aplea la un truc simplu ce te va ajuta sa obtii cel mai gustos peste la gratar. Nu numai ca pestele nu se va mai lipi insa va avea si o aroma unica.

 

Vei avea nevoie de lamai. Taie-le felii de aproximativ un cm grosime si asaza-le pe gratarul incins, una langa alta. Asaza atatea felii de lamaie cat sa obtii un pat pentru fileul de peste.

Asaza pestele peste feliile de lamaie si prepara-l in mod normal. Cand il intorci asigura-te ca il asezi tot peste feliile de lamaie.

Sursa foto: zoneappetit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare