Sfaturi culinare

#reparare maioneza #maioneza taiata #preparare maioneza #maioneza #sfaturi culinare

Cum sa repari maioneza taiata

Prepararea maionezei nu este atat de simpla precum pare la o prima vedere. Cea mai mare problema pe care o poti avea in timpul prepararii acesteia este faptul ca se pote taia. Stii insa cum sa o "repari"? Iata la ce truc trebuie sa apelezi.

In primul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca toate ingredintele folosite trebuie sa fie la temperatura camerei. Adauga uleiul treptat, putin cate putin, in caz contrar acesta se ve separa de galbenus, care este foarte apos.

Maioneza nu trebuie aruncata, poate fi reparata. Pentru inceput trebuie sa pui de-o parte maioneza taiata si sa incepi prepararea unei alte maioneze intr-un vas separat. Adauga un galbenus de ou si o lingurita de mustar. Adaugam treptat cate putin ulei si mixeaza bine pana cand obtii aproximativ trei linguri de maioneza.

In loc sa mai adaugi ulei, incorporeaza cate putin din maioneza taiata. Continua procesul pana cand incorporezi intreaga cantitate si, daca mai este nevoie, mai poti aduga ulei.

Sursa foto: perchinka-khozyayushka.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete