Sfaturi culinare

#pizza #paste #salate #comanda #livrare

Cum te poti bucura de o pizza la domiciliu

Cand iti este foame si cea mai convenabila varianta pentru acea situatie este sa comanzi o pizza la domiciliu, te gandesti adesea daca merita: iti va placea mancarea sau vei regreta la final ca ai sunat? Exista totusi oameni pregatiti care stiu sa raspunda celor trei nevoi esentiale: sa vina repede, sa fie gustos si sa coste putin. Iar acest lucru se intampla la Trattoria di Venetia (pizzadomiciliu.ro).

Pizza mare si gustoasa

In cazul in care iti place pizza, ai mai multe variante, astfel incat in mod sigur vei gasi si ceva pe placul tau. Pizza este suficient de mare sa mananci pe saturate. De altfel, dimensiunea, ingredientele si preturile sunt afisate pe site, ceea ce ajuta mult atunci cand esti indecis. Daca ti-e pofta doar de o Capricciosa, combina-te cu cineva pentru o singura comanda. In 30-45 de minute iti vei face moftul, iar pretul, oricum accesibil, se va imparti la doi.

Iubesti pastele? Incearca-le in fel si chip

Daca iti plac mult pastele, la Trattoria di Venetia gasesti paste si spaghete intr-o multitudine de arome, de la prosciutto la ton si somon, de la bolognese la arrabbiata. Pentru o combinatie cu totul speciala, incearca linguinele ai frutti di mare. Vei fi surprins intr-un mod foarte placut: daca te astepti sa gasesti o scoica-doua si o bucatica de calmar presarate pe deasupra, vei vedea ca in realitate portia este generoasa, iar fructele de mare sunt foarte variante si foarte multe. Poti cere sa ti se aduca si fara usturoi, daca pentru tine este mai bine asa.

Salate proaspete si generoase

O salata este buna indiferent de moment si, cu atat mai delicioasa in zilele in care vrei sa mananci ceva usor, dar care sa te sature. Casoleta este suficient de mare pentru a fi umpluta pe masura, iar ingredientele sunt proaspete si gustoase. Pe langa salata, primesti in acelasi pret dressingul si foccacia, calda si rumenita. Pretul mediu de 10 Ron este foarte competitiv, pentru tot ceea ce include.

Ce mai poti comanda?

Daca iti plac preparatele servite ca fel principal , vei gasi in meniu specialitati din carne de pui, vita si porc, la care, dupa preferinta, ai posibilitatea de a adauga si una dintre garniturile propuse. In plus, tot aici gasesti desert si bautura, astfel incat dispui de un meniu complet.

Daca vei incerca sau ai incercat deja mai multe firme, vei vedea ca Trattoria di Venetia (pizzadomiciliu.ro) concureaza serios la locul I in topul celor mai rapide livrari, iar ca pret, cu greu ai putea gasi tarife mai mici. In plus, mancarea este adusa in recipiente solide, bine ambalate, impreuna cu tacamuri, astfel incat poti oricand lua o pauza pentru a continua sa mananci mai tarziu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului