Sfaturi culinare

#instrumente necesare #idei decorare torturi #decorare torturi #torturi #sfaturi culinare # decorare prajituri

Decoratiuni uimitoare pentru torturi si prajituri, pe care le poti face chiar tu VIDEO

Torturile si prajiturile din cofetarii arata impecabil, si este imposibil sa nu iti atraga atentia. In spatele acestora se afla insa mici secrete, la care si tu poti apela chiar tu.

Prin urmare, daca vrei ca prajiturile tale sa arata exceptional, in primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai toate instrumentele necesare. Pe langa tavile de diferite dimensiuni, pentru coacerea blaturilor, vei mai avea nevoie de un suport pe care sa pui tortul in momentul ornarii. Este indicat ca acesta sa fie unul rotativ, pentru a-ti fi mai usor sa il deocorezi.

Pentru taierea blatului, la dimensiuni egale, si in felii cat mai subtiri, este indicat sa ai un feliator reglabil pentru blaturi si un cutit de mari dimensiuni astfel incat sa poti taia cu usurinta blatul. Doar in acest fel vei putea obtine straturi egale si nu te vei trezi apoi ca tortul tau este stramb.

Apoi, pentru decorare vei mai avea nevoie de un sprit cu capete diferite, pentru realizarea modelelor. Alege unul cu cat mai multe capete, deoarece cu siguranta le vei folosi pe toate, in timp. Pe langa acestea, daca nu ai talent la desen, este important sa ai in casa si diverse ornamente care sa te ajute sa creezi decoratiuni uimitoare si sa scrii mesaje frumoase.

Iar daca nu ai inspiratie, iata cateva moduri simple de decorare a torturilor precum un profesionist:

Sursa foto: 100layercake.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului