Sfaturi culinare

#fabrica de clatite #tefal #premii #clatite

Fabrica de Clatite by Tefal, al treilea an de premii inedite si gusturi rafinate

Sa fii trezit de un zambet, o mangaiere, de aroma cafelei si a clatitelor pregatite special pentru tine, oare nu este acesta rasfatul suprem?! Cu dulceata, fructe proaspete sau cu sos de vin, clatitele sunt intotdeauna modul ideal pentru a incepe ziua. Iar Tefal te ajuta sa le obtii rapid si fara efort!

Castiga premii pe ora si un circuit Sweet Gourmet in campania nationala Fabrica de Clatite

Tefal redeschide pentru al treilea an Fabrica de Clatite, campania nationala care te inscrie in concurs pentru sute de premii! Cumpara intre 1 martie si 20 aprilie orice tigaie, cratita sau oala Tefal, inscrie-te in concurs prin SMS la 1793 sau pe fabricadeclatite.tefal.ro si poti castiga zilnic: cantare de bucatarie, carafe si cani de calatorie! Sau marele premiu: un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur.

Si in acest an, Magiunul de prune produs de Sonimpex Topoloveni continua traditia gastronomica, alaturandu-se campaniei nationale Fabrica de Clatite, si ne dezvaluie gustul sau autentic romanesc, 100% natural, fara conservanti, aditivi alimentari sau zahar adaugat.

Excelenta, durabilitate si antiaderenta cu tigaile Tefal

Tigaile Tefal sunt alegerile naturale ale tuturor pasionatilor de cooking atunci cand vine vorba de fiabilitate. Incomparabile datorita tehnologiei exclusive ThermoSpotTM si invelisului antiaderent deosebit de rezistent, tigaile Tefal sunt ajutorul perfect ce te transforma intr-un master chef la tine in bucatarie.

Fie ca doresti sa iti surprinzi invitatii cu o cina delicioasa pe baza de carne sau legume, fie ca planuiesti sa ii faci o surpriza dulce iubitului tau, tigaile Tefal iti garanteaza cea mai buna aroma, culoare si textura pentru preparatele tale!

Turneul Clatitelor by Tefal! Mexican pancakes, Banana coffee sau Creamy madness? What`s your pick?

Pentru momentele cand vrei sa fii rasfatata cu o masa in oras, Tefal te invita in Turneul Clatitelor, unde un desert simplu este adus la rangul de fine dining de chefi celebri. Hellboy, Creamy madness, Chicken pie sau Mexican Pancakes, le poti testa pe toate in Turneul Clatitelor, in bistrourile si restaurantele partenere din Bucuresti.

In cadrul turneului, Tefal te indeamna sa iti lasi libere imaginatia si pofta de ceva bun, savurand cele mai provocatoare combinatii in materie de clatite. In plus, poti castiga un voucher de consumatie de 50 lei pentru fiecare dintre cele zece locatii participante. Urmareste pagina de Facebook Tefal Romania sau a restaurantelor participante: Acuarela Bistro, Coftale, Crama Domneasca, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier, White Horse, si afla daca te numeri printre castigatori.

Vino alaturi de Tefal si bucura-te de proiectele sale pline de savoare! Scoate la iveala chef-ul din tine! Pofta buna de clatite, cu Tefal!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete