Sfaturi culinare

#retete #cris-tim # sunca scris-tim

Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!

Esti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu si vei fi premiata!

Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul la gatit pentru ca Family Sunca din carne de porc , noul de la Cris-Tim , , în parteneriat cu acasatv.ro, un concurs gastronomic. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi Family Sunca, sa fii inventiva si sa gasesti o reteta originala si creativa in care s-o folosesti ca ingredient.

Pentru a te inscrie in concurs, intra in perioada 16 noiembrie – 16 decembrie pe pagina dedicata din site-ul Black, un Sandwich-Maker Philips sau unul dintre cele 10 premii constand in produse Cris-Tim.

Odata ce ai intrat in competitie, nu uita ca poti conta pe sustinatorii tai si acumula cat mai multe voturi, distribuind  poza si reteta inscrisa in concurs pe Facebook!

Noua Family Sunca vine in intampinarea nevoilor si cerintelor tale atunci cand vrei sa pregatesti gustari apetisante si sanatoase, fiind disponibila atât in vrac , la vitrina asistata, cat si feliata, in ambalaje home-made de 80g si fresh box (resigilabil) de 150g. Si nu intamplator alegi un produs Cris-Tim! Cu o istorie de 20 de ani in industrie, acesta este liderul pietei romanesti de mezeluri, oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare