Sfaturi culinare

# cos cu bunatati #raftul bunicii #preparare retete #retete

Gateste impreuna cu cei dragi delicii de primavara si poti castiga un cos cu bunatati!

Studiile au aratat ca mesele in sanul familiei au multiple beneficii. Sunt micile portii de tihna in cadrul zilelor din ce in ce mai aglomerate si mai grabite, sunt momentele in care avem ocazia de a ne reconecta cu membrii familiei, de a sta la povesti si interpreta intamplarile de peste zi.

Daca ne acordam acest timp cat mai des, copiii nostri vor manca mai bine si se vor obisnui sa comunice mai usor. Iar daca daca ii invitam pe cei dragi sa gatim impreuna, momentele dulci, memorabile, se vor prelungi si mai mult, iar bunatatile vor iesi si mai gustoase.

In aceasta primavara, Raftul bunicii ne indeamna sa petrecem mai mult timp in bucatarie, pregatind delicii colorate si aromate, in ton cu vremea de afara, apeland la comorile din piete - spanac, leurda, stevie, urzici, ceapa si usturoi verzi noi noute, capsuni parfumate si multe alte ingrediente pline de farmecul unui nou inceput.

Pentru inspiratie la gatit, ne-a pregatit si un eBook cu retete fresh de sezon, o colectie pretioasa de secrete culinare, care ne indeamna sa pregatim bunatati savuroase.

Astfel, nu ne mai trebuie decat o faina de calitate, finǎ şi pufoasǎ, fara aditivi sau amelioratori adaugati. O faina pe care sa ne bazam cu incredere pentru aluaturi fine si aerate - baza ideala pentru bucate alese, preparate cu multa dragoste, cum este faina Raftul bunicii.

O gasesti la raft in marile lanturi de hipermarketuri si supermarket-uri, iar daca o cumperi si inscrii bonul fiscal pe site-ul campaniei pana pe 31 mai, poti descarca gratuit eBook-ul cu retete ”Gatim impreuna” si intri in cursa pentru a castiga pe 3 iunie, prin tragere la sorti, unul dintre cele 100 de cosuri cu bunatati puse in joc.

Desigur, poti testa faina Raftul bunicii cat mai repede, pentru vedetele mesei de Pasti, cozonacii si pasca, nelipsite de pe masa in jurul careia se va duna toata familia. Daca ti-a indeplinit asteptarile, recomanda acest brand pe pagina de Facebook Raftul bunicii. Astfel, experienta ta poate fi utila si pentru alti iubitori ai artei culinare, care se pot decide mai usor in ceea ce priveste cumpararea acestui produs esential in bucatarie.

Asadar, pentru zilele speciale de primavara, avem nevoie de ingrediente proaspete, o faina de calitate si inspiratie in bucatarie. Iar cand toata experienta de a gati impreuna cu cei dragi, profitand de generozitatea acestui sezon minunat poate fi incununata cu un premiu special, nu ne mai ramane decat sa ne punem pe treaba.

Spor la pregatit bunatati de casa si mult succes la concurs!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare