Sfaturi culinare

#gatit #cantece #bubulina gospodina #i feel good #Candyman #muzica #melodii

Gateste in pasi de dans! Melodii pe care sa le asculti in bucatarie

Muzica poate fi o companie desavarsita in bucatarie si un "asistent bucatar" mai talentat decat multe persoane din jurul tau. Cu melodiile potrivite pe fundal, poti fi mai relaxat, mai creativ si mai vesel cand gatesti! Nu exista "retete" universal-valabile pentru playlistul din bucatarie. Fiecare persoana asculta ce muzica ii place, insa noi iti facem cateva sugestii pline de vraja si inspiratie, pe care merita sa le iei in considerare!


Taie ceapa intre doua unduiri de sold pe ritmuri latino, amesteca in sos pe notele unui vals sau ale unui blues incantator, iar preparatele tale vor fi desavarsite!


Stefan banica Junior - Bubulina Gospodina

Tu cat de bubulina esti? Sau gospodina? Ritmul vibrant al acestei piese si vocea inconfundabila a lui Stefan Banica Junior cresc imediat temperatura din bucatarie fara ca macar sa aprinzi vreun foc. Chiar daca gatesti "pana cand cade lumina", chiar daca nu, cu siguranta vei capata mai multa inspiratie dansand pe ritmurile acestei piese senzationale.


James Brown - I feel Good

Te simti "nice, like sugar and spice"? Pendulezi intre zahar, piper si alte arome, in mijlocul bucatariei tale? Atunci celebra piesa a lui James Brown, care a facut furori si intr-o reclama romaneasca pentru ulei, te va face, cu siguranta, sa traiesti momente de senzatie in bucatarie!


Ohio Express - Yummy Yummy Yummy I Got Love in my Tummy

Este o piesa ritmata si simpatica, pe care ai putea dansa non-stop in timp ce misuni prin bucatarie si te invartesti intre o placinta, un desert si un alt preparat caruia incerci sa ii dezlegi misterele. In plus, cum nu se gateste bine decat cu muuulta dragoste, piesa anunta cu surle si trambite ca ai suficienta "love in your tummy" pentru a-i impresiona pe toti cei dragi cu bucatele tale.


Christina Aguilera - Candyman

La un barbat dulce ca acadeaua si sarmant precum vedetele de film aspira orice femeie, chiar si atunci cand amesteca tocanita si baga la cuptor placinta.

Daca ai deja un "candyman" in dotare si esti fericita castigatoare a unui barbat de toata frumusetea, atunci ai cu atat mai multe motive sa ii gatesti cele mai dulci si savuroase preparate. Insa nicioadata fara ingredientul-secret: onduirea soldurilor pe ritmurile piesei Christinei Aguilera pe langa aragaz, masa sau chiuveta.. si chiar pe langa preaiubitul tau partener de viata!



Sursa foto: food-alovestory.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului