Sfaturi culinare

#otet #friptura #scortisoara #sfaturi culinare #gem #friptura la gratar #condimente friptura

Gem, scortisoara sau otet? 6 mirodenii neobisnuite care redefinesc gustul fripturii la gratar

2. Otet din cidru de mere

Sursa foto: femra.net

Daca nu ai suc de mere in casa, poti marina carnea de porc si in otet din cidru de mere, un ingredient neobisnuit, dar savuros pentru gratar. Otetul fragezeste carnea si ii ofera o aroma autentica, de care te vei indragosti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare