Sfaturi culinare

#inghetata Haagen-Dazs #Haagen-Dazs

Haagen-Dazs isi schimba identitatea vizuala in colaborare cu artisti din toata lumea

Incepand cu aceasta luna, Haagen-Dazs, ingheţata super premium numarul 1 in lume, distribuita in Romania de Maresi Foodbroker, isi schimba identitatea vizuala, punand accent pe extraordinarul pe care fiecare dintre noi il poate gasi in viata de zi cu zi.

 

Sub conceptul "Everyday Made Extraordinary", Haagen-Dazs invita consumatorii sa descopere noile ambalaje. Ele au fost realizate in colaborare cu 13 artisti din toata lumea, care au creat 46 de "art patterns" diferite, ce pot fi regasite pe noile ambalaje si care sunt reprezentative pentru fiecare sortiment de inghetata Haagen-Dazs.

Cunoscuta de peste 50 de ani ca "luxury ice-cream", Haagen-Dazs transforma ingrediente simple si de calitate intr-o experienta extraordinara. Si astazi, retetele Haagen-Dazs incep cu frisca, lapte proaspat degresat, galbenus de ou si zahar, la care se adauga vanilie, ciocolata, fructe, sosuri, biscuiti sau bucati crocante de alune sau nuci. Dar Haagen-Dazs nu este doar o experienta memorabila care implica toate simturile, ci este un stil de viata ce pune accent pe extraordinarul din lucrurile mici, valori pe care brand-ul le duce mai departe prin noua sa identitate vizuala.

Noile ambalaje Haagen-Dazs sunt despre atitudinea specifica unui stil de viata extraordinar, pe care il putem experimenta zi de zi. Iar creatiile gandite de artistii internationali sunt realizate cu atentie pentru a descrie perfect gustul irezistibil al fiecarei inghetate Haagen-Dazs.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.