Sfaturi culinare

#sandvisuri #saratele #lipie #blat pizza #utilizari lipie

Lipia, un ingredient versatil in bucatarie. Moduri incredibil de simple in care o poti folosi in preparatele zilnice

Ai poftit la shaorma si ai preferat sa o prepari in casa, mult mai sanatos decat o fac cei de la rotiserii. Te-ai ales astfel cu o punga intreaga de lipii, care ti-au ramas dupa terminarea festinului oriental de care ai avut parte. Nu te grabi sa le arunci, intrucat pot deveni sursa de inspiratie pentru crearea unor preparate noi si delicioase. Iata ce mancaruri geniale poti face pornind de la o banala lipie!

Blat pentru pizza

Nu mai pierde timpul in bucatarie pregatind aluatul de pizza! Improvizeaza-l dintr-una sau mai multe lipii, pe care le ungi cu sos de rosii, le acoperi cu cascaval sau mozarella si apoi cu toppingurile tale prefereate. Baga pizzele la cuptor in jur de 10 minute si te vei bucura de un preparat cu blat subtire si crocant.

Sursa foto: eat-yourself-skinny.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului