Ingrediente pentru quiche-ul cu surimi si Emmental
- 2 oua
- 1/2 cana de lapte
- 1/2 cana de maioneza
- o lingurita de amidon din porumb
- 230 g de fulgi de surimi
- 1 1/2 cana de branza Emmental
- o foaie de placinta semipreparata
Cum se prepara quiche-ul cu surimi si Emmental
Bate ouale si amesteca-le cu laptele, maioneza si amidonul din porumb. Incorporeaza fulgii de surimi si branza Emmental, dupa ce ai maruntit-o. Daca vrei, poti adauga si putina verdeata proaspata, dupa gust. Aseaza foaia de placinta intr-o tava pe care ai uns-o in prealabil si umple-o cu mixul de surimi si Emmental. Coace-o in cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30-40 de minute.
Cum se serveste quiche-ul cu surimi si Emmental
Aceasta tarta speciala se serveste calda sau la temperatura camerei. Merge de minune cu un pahar de ceai rece din citrice, care te va revigora si energiza la inceputul zilei.
Sursa foto: 1001-delices-de-houria.com