Sfaturi culinare

#torturi pentru copii #torturi #copii

Mici magii in torturi pentru copii

Pe de o parte, raspunsul la intrebarea cum sa faci un tort pentru copii ar fi simplu de dat: coci un blat, il decorezi si-l servesti micilor mancaciosi. Cu toate acestea, timpul pe care-l petreci incercand retete si cautand tehnica cea mai prietenoasa cu tine si cunostintele tale in materie de patiserie, adaptarea retetei la bucataria si ustensilele pe care le detii, dar si alegerea celor mai potrivite ingrediente, sunt adevarate provocari carora nu le poti face fata prea usor. Tocmai de aceea, eTorturi.ro, cofetarie online pe gustul tau, iti vine in ajutor, de la idee pana la livrare, totul in favoarea ta!

 

Sa faci un tort pentru ziua de nastere a unui copil implica acelasi set de aptitudini de care ai nevoie pentru a crea un tort de nunta sau orice alt tip de tort pentru ocazii speciale, doar ca in cazul copiilor exigentele sunt mult mai aspre. Copiii sunt cei mai sinceri clienti, de aceea merita toata atentia.

Un tort reusit este acela de care clientul este multumit. Pentru succes, in cazul copiilor este nevoie sa pastrezi linia aromelor clasice. In zilele noastre, posibilitatile financiare sunt mult mai bune decat in alte perioade, iar copiii au posibilitatea de a face cunostinta cu diverse alimente si arome inca de timpuriu. Cu toate acestea, cand este vorba despre un grup de copii, cel mai sigur este sa alegi o aroma comuna, acceptata de toti. Ciocolata sau vanilia au intotdeauna succes.

Copiii traiesc intr-o lume plina de culoare! Folosirea culorilor in pregatirea de torturi pentru copii va aduce reactii extraordinare si bucurii sincere. Un tort surpriza ce ascunde un curcubeu in interior ar putea fi mult mai apreciat decat orice cadou scump.

Copiii sunt dulci, de aceea merita cele mai dulci torturi de ziua lor. Decorul cu figurine de zahar, bomboane, glazura colorata si tot felul de elemente cu design distractiv aduc mare bucurie atat sarbatoritului cat si invitatilor. Un tort vesel este intruchiparea copilariei insasi!

Forma, culoare, gust, toate acestea fac parte din personalizarea tortului aniversar in functie de preferintele micului sarbatorit. Personalizarea prin adaugarea detaliilor referitoare la sportul preferat, cartea favorita, culoare iubita sau filmul urmarit, vor face tortul cu mult mai special. Inclusiv mesajele personalizate, vor crea amintiri pretioase atat sarbatoritului cat si invitatilor.

Niciodata nu veti avea parte de un public mai critic si sincer decat cel format din copii, de aceea tortul aniversar trebuie sa fie magic. Fie ca este decorat simplu sau cu figurine din pasta de zahar sau cu blatul colorat, servirea tortului este cel mai asteptat moement al unei petreceri, este momentul in care imaginatia copiilor isi ia zborul spre taramuri de basm. Foarte important! Nu cumva sa uitati de lumanari! Suflarea peste lumanari este una dintre cele mai distractive parti din petrecere, de aceea ca si furnizori de torturi pentru copii, cofetaria online eTorturi.ro, se asigura intotdeauna ca aloca in design-ul tortului si spatiu pentru lumanari.

In lumea minunata in care veti gasi copii fericiti, veti gasi si dulciuri bine facute, iar aceasta lume incepe cu https://etorturi.ro/, o cofetarie online prietena de nadejde si mereu creativa a copiilor, dar mai ales a parintilor! Asteptam cu nerabdare sa indulcim pe fiecare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului