Sfaturi culinare

#legume bicarbonat #curatare legume

Motivul pentru care trebuie sa speli fructele si legumele cu bicarbonat

Chiar daca legumele si fructele sunt crescute in gradina ta, este foarte important sa le cureti corect inainte de a le consuma!

Este recomandat sa nu le speli doar cu apa, ci sa adaugi si bicarbonat de sodiul pentru a elimian orice urma de substanta chimica. 

Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu. Este ieftin si previne cresterea anumitor bacterii, virusi si ciuperci. Adauga o lingurita in apa pentru a obtii o pasta cu care vei curata eficient fructele si legumele. Folosind o perie de frecat, curata produsele cu pasta obtinuta. La final, clateste-le bine. 

Sursa foto: viataverdeviu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare