Sfaturi culinare

#sunca #gustari # cristim #cris-tim

Noua Family Sunca de la Cris-Tim - pentru gustari delicioase

Cea mai frecventa intrebare pe care ti-o pun cei dragi e "Ce mancam azi?" si uneori raspunsul te pune in dificultate, nu-i asa? E greu sa inventezi mereu ceva nou si ai tai nu accepta mai multe zile acelasi lucru, decat daca e ceva cu adevarat gustos.

Ei bine, poti sa respiri usurata, Family Sunca din carne porc , noul , de la va fi de acum inainte aliatul tau de incredere. E delicioasa pentru o gustare si un ingredient ideal pentru minuturi imbietoare.

In , are un continut foarte scazut de grasimi - 3% - fiind astfel potrivita pentru orice varsta si o piesa de rezistenta in curele de slabire . Disponibila in variante de ambalare, , la vitrina asistata , sau feliata, in ambalaje home- made de 80g si fresh box (resigilabil) de 150g, noua Family Sunca este cel mai bun partener al tau cand vine vorba de gustari apetisante si sanatoase.

Si nu intamplator alegi un produs Cris- Tim! Cu o istorie de 20 de ani in industrie, acesta este liderul pietei romanesti de mezeluri , oferind intotdeauna consumatorilor sai produse sigure, proaspete si savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului