Kale
Problema: gustul poate fi prea amar pentru unele persoane.
Ce trebuie sa faci: potrivit lui Jeremy Bringardner, un Chef celebru din Los Angeles, este important sa adaugi un ingredient dulce, unul sarat si unul acid cand gatesti kale.
O reteta gustosa: pune in blender 3-4 frunze de kale, o banana, un mar si zeama de la o lamaie si amesteca pana obii o pasta fina.
Sfecla rosie
Problema: are gust de "pamant".
Ce trebuie sa faci: daca o coci, va avea o aorma dulceaga.
O reteta gustosa: preincalzeste cuptorul la 180 - 200°C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt si pune sfecla bine spalata in tava. Coace aproximativ o ora, o ora si jumatate, in functie de marimea sfeclei. Cand este gata, curata sfecla de coaja. O poti servi ca atare, sau o poti taia cubulete pe care sa le asezonezi cu sare si otte dupa gust, ori cu sos de mustar.
Sursa foto: womwnshealthmag.com