Sfaturi culinare

# preparare kale # preparare sfecla #sfecala # kale #sfaturi culinare #retete

Nu iti plac kale si sfecla rosie? Iata cum le faci sa aiba un gust delicios

Pe cat sunt de sanatoase kale si sfecla rosie, pe atat de neplacut poate fi gustul acestora pentru multe persoane. Cu ajutorul unor secrete dezvaluite de Jeremy Bringardner, un bucatar priceput din Statele Unite, pot fi transformate in adevarate delicii culinare. Iata ce trebuie sa faci:

Kale

Problema: gustul poate fi prea amar pentru unele persoane.

Ce trebuie sa faci: potrivit lui Jeremy Bringardner, un Chef celebru din Los Angeles, este important sa adaugi un ingredient dulce, unul sarat si unul acid cand gatesti kale.

O reteta gustosa: pune in blender 3-4 frunze de kale, o banana, un mar si zeama de la o lamaie si amesteca pana obii o pasta fina.

Sfecla rosie

Problema: are gust de "pamant".

Ce trebuie sa faci: daca o coci, va avea o aorma dulceaga.

O reteta gustosa: preincalzeste cuptorul la 180 - 200°C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt si pune sfecla bine spalata in tava. Coace aproximativ o ora, o ora si jumatate, in functie de marimea sfeclei. Cand este gata, curata sfecla de coaja. O poti servi ca atare, sau o poti taia cubulete pe care sa le asezonezi cu sare si otte dupa gust, ori cu sos de mustar.

Sursa foto: womwnshealthmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare