Sfaturi culinare

# cum sa tai tortul #sfaturi culinar #tort petrecere

Pana acum ai taiat tortul gresit. Iata metoda corecta si stiintifica

Credeai ca stii sa tai tortul, iar triunghiurile perfecte sunt specialitatea ta? Ei bine, afla ca exista o intreaga stiinta a taierii tortului. Daca urmezi instructiunile, nu vei avea niciodata in frigider un tort uscat pe care sa nu-l mai poti servi. 

Chiar daca feliile vor arata putin diferit de cele cu care sunt obisnuiti oaspetii tai, tortul isi va pastra prospetimea mai multe zile la rand chiar si fara a-l depozita in recipiente speciale. Iata ce ai de facut: 

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului