Sfaturi culinare

#echipamente bucatarie #bucatarie #gatit #sfaturi culinare

Rezultate "ca la mama acasa", obtinute cu echipamente de bucatarie profesionale!

Gustul copilariei nu se uita niciodata si, oricate preparate sofisticate ar incerca de-a lungul vietii, clientii dumneavoastra vor dori intotdeauna sa se intoarca la aroma inconfundabila a mancarurilor consumate in locuinta parinteasca. Daca detineti sau intentionati sa va deschideti un restaurant cu specific traditional, in care preparatele sa aiba aceeasi savoare "ca la mama acasa", nu trebuie insa sa va bazati doar pe maiestria chefilor. Indiferent cat de talentati si de creativi ar fi acestia, in lipsa unor echipamente de bucatarie profesionale, nu vor reusi sa recreeze mirosul si textura alimentelor gatite pe cuptorul din cele mai fragede amintiri.

 

Prin urmare, aveti nevoie de echipamente bucatarie de top, pe care angajatii dumneavoastra sa le "invete" sa produca acele preparate care sa va umple restaurantul atat de miresme binecunoscute, cat si de clienti. Un furnizor experimentat precum Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesioniste din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie nu mai putin de 12 tipuri de echipamente de bucatarie calda: masini de gatit profesionale si plite; grill profesional; friteuze; salamandre; echipamente de mentinere la cald; bain-marie; bolitor pentru paste (multicooker); tigai basculante; elemente neutre; marmite; echipamente de bucatarie asiatica; echipamente mici si accesorii.

In continuare, ne vom referi exclusiv la masinile de gatit profesionale si plite, intrucat aceste echipamente de bucatarie sunt printre cele mai utile si diversificate din oferta Fresco Expert. Categoria respectiva include produse din liniile 600, 700 si 900, cu 1 pana la 8 arzatoare si cu alimentare electrica sau pe gaz. Ele provin de la branduri recunoscute precum Electrolux Professional ori Fimar sau de pe platforma internationala Virtus Group GmbH, avand astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate.

Iata, mai jos, cateva exemple de astfel de echipamente de bucatarie, care va vor ajuta sa preparati feluri de mancare alese pentru oaspetii localului dumneavoastra:

1. Masina de gatit electrica de banc, 4 plite - pret 4.186 de lei

Aceste echipamente de bucatarie de top au o structura din inox, sunt prevazute cu plite de 22 de centimetri diametru si au 6 trepte de reglare a temperaturii individuale;

2. Unitate cu plita calda si rece - pret 4.400 de lei

Aceasta unitate poate dezvolta temperaturi intre -2 si -8 grade Celsius, respectiv intre 60 si 80 de grade Celsius, in functie de necesitati. Plita are o suprafata de gatit din otel inoxidabil, complet etansa, garantand protectia maxima a componentelor electrice interne;

3. Plan solid de banc - pret 4.530 de lei

Planul solid de banc linia 600, cu un arzator, are dimensiunile brute de 750x700x570 de milimetri si greutatea bruta de 60 de kilograme. La fel ca in cazul celorlalte echipamente de bucatarie, planul vine insotit de garantia Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera);

4. Masina de gatit pe gaz, 6 arzatoare, dulap cu 2 usi - pret 7.091 de lei

Nu in ultimul rand, aceste echipamente de bucatarie sunt dotate cu 6 arzatoare, termostat de siguranta, flacara pilot, baza cu suport inchis si picioare ajustabile pe inaltime. Aceasta masina de gatit functioneaza cu gaz, face parte din linia 700 si are dimensiunile nete de 1.050x700x850 de milimetri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului