Sfaturi culinare

#seminar #culinar #smart cooking #sibiu #hotel continental #lainox #cuptor #horia virlan

Seminar de Smart Cooking la Sibiu

Joi, 21 mai 2009, se va organiza la Sibiu, a doua editie a evenimentului Smart Cooking Seminar, condus de maestrul bucatar Horia Virlan .
La eveniment sunt asteptati toti specialistii din industria horeca, incepand cu ora 12, la hotel continental Forum Sibiu pentru a lua parte la patru demonstratii practice de arta culinara .
Maestrul bucatar Horia Virlan va prezenta sistemul de gatit inteligent al cuptorului Lainox, comercializat in Romania doar prin DAAS.
Invitatii vor putea testa calitatile cuptorului si, de asemenea, vor putea degusta alimentele preparate la temperatura joasa cum ar fi Roast Beef in sos de Feteasca Neagra, file somon pe pat de ierburi cu Riesling sec gatit in sistem combinat de aer uscat si abur cald.si multe alte preparate.
Reprezentantii DAAS Romania vor fi si ei prezenti la eveniment pentru a prezenta cuptorul Lainox si celelalte echipamente din oferte.
La finalul seminarului, se va organiza o tombola cu premii. In urma tragerii la sorti se vor oferi cinci premii surpriza marca Piazza Italia. Biletul de participare la tombola consta in cartea de vizita personala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete